23948sdkhjf

Tuff Caddy med Harley-stuk

Volkswagen och Harley-Davidson upprepar förra årets succé. VW Caddy Skåp H-D Edition är en unik bil i begränsad upplaga. Skåpbilen Caddy H-D Edition görs i en exklusiv numrerad upplaga om 300 exemplar.

Volkswagen och Harley-Davidson upprepar förra årets succé.VW Caddy Skåp H-D Edition är en unik bil i begränsad upplaga.


Skåpbilen Caddy H-D Edition görs i en exklusiv numrerad upplaga om 300 exemplar. Målgruppen är kunder som vill profilera sig med en bil som har det där lilla extra, men som samtidigt är robust och praktisk och inte minst ekonomisk.


Förra årets upplaga av Volkswagen Caddy Skåp Harley-Davidson Edition såldes slut nästan omgående, och av förhandsintresset att döma verkar årets modell gå åt lika fort.


Caddy H-D Edition har en råstark och bränslesnål 1,9 liters turbodiesel på 77 kW/105 hk och flertalet bilar i serien är utrustade med partikelfilter. I den digra utrustningslistan ingår bland annat klimatanläggning, höjdjusterbart förarsäte, CD-radio, läderratt med numrerad H-D-dekal, golvmattor och kromade instegslister med H-D-emblem samt ett tåligt trägolv i lastutrymmet.


Exteriört känns H-D Edition igen på den speciella lackeringen black magic med pärleffekt, tuffa aluminiumfälgar, kromade sidebars och backspeglar, dimljus som är integrerade i frontspoilern och tre diskreta Harley-Davidson-emblem.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062