23948sdkhjf

Nytt högprestandadäck från Kleber

Nya Kleber Hydraxer är anpassat för bättre grepp och bromsegenskaper på våta underlag. Däcket ger säkrare prestanda för större personbilar. Kleber Hydraxer ersätter tidigare Kleber Dynaxer HP och Kleber Dynaxer DR.

Nya Kleber Hydraxer är anpassat för bättre grepp och bromsegenskaper på våta underlag. Däcket ger säkrare prestanda för större personbilar. Kleber Hydraxer ersätter tidigare Kleber Dynaxer HP och Kleber Dynaxer DR. Det nya däcket har i interna tester visat bättre våtgrepps- och bromsegenskaper än föregångarna. Däckmönstret har utvecklats för att snabbt få undan vatten som byggs upp vid vattenplaning i samband med körning på våta vägar. Det nya däcket har flera förbättringar:


- Två breda, längsgående kanaler i däcket absorberar den större delen av vattnet. - Mönster från däckets mitt ut mot kanterna forslar bort övrigt vatten. Blocken i mönstret är utformat som stäven på en båt för att smidigt skära genom vattnet. - Mitten på däckmönstret är uppbyggt för att bryta vattenytan.


Kleber Hydraxer har också en ny, absorberande gummiblandning som reducerar de vibrationer som uppkommer under färd. Därmed minskar bullret i bilkupén och komforten ökar i bilen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062