23948sdkhjf

KGK visar genväg till bättre bilvardag

Varför ägna kalla morgnar med att irriterat skrapa is från vindrutorna när det finns fjärrstyrda bilvärmare? Och varför acceptera verktyg i verkstaden som inte håller måttet när det finns tåliga verktyg framtagna med hjälp av professionella mekaniker? KG Knutsson AB satsar på exemplets makt i samba..

Varför ägna kalla morgnar med att irriterat skrapa is från vindrutorna när det finns fjärrstyrda bilvärmare? Och varför acceptera verktyg i verkstaden som inte håller måttet när det finns tåliga verktyg framtagna med hjälp av professionella mekaniker? KG Knutsson AB satsar på exemplets makt i samband med Stockholms Bilsalong.


- Människor fastnar lätt i rutiner och gör saker så som man alltid gjort dem. Samtidigt går både teknik- och produktutveckling framåt. Bilen är en central del i många människors liv, varför inte göra den delen så smidig och effektiv som möjligt? Baserat på dessa tankar har vi skapat den monter vi visar upp på årets Bilsalong, säger Jan Eriksson, ansvarig för KGK:s monter på mässan.


I montern kan besökaren lösa "tunnelpass" och gå in i en upplevelsetunnel, som också bildar genvägen till en bättre bilvardag. - Här visar vi nya produkter och jämför hur vardagen ser ut utan dem. Vi tydliggör alternativa lösningar; är du rädd och undviker att köra i mörker för att du ser för dåligt - med Hella extraljus vågar du dig ut igen. Blir moster irriterad över att ni kommer för sent till släktmiddagen - VDO Dayton har navigationssystem som leder dig hela vägen fram. Många upplever dagen som grå och disig. Valeo har torkarblad som gör omgivningen klarare. Jag kan hålla på hur länge som helst, det finns mängder med bra produkter som ger dig och familjen en bättre bilvardag, bara du upptäcker alternativen.


Säkerhet och stöldskydd ingår också för att skapa en trygg bilvardag. Här visar Thule olika sätt att montera last på dragkroken och DEFA/CarGard visar fördelarna med larm i bilen.


- Vi presenterar också många nyheter utanför upplevelsetunneln och har en del utlottningar i montern där besökarna kan vinna priser ur vårt produktsortiment, säger Jan Eriksson.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063