23948sdkhjf

Ny TomTom RIDER

TomTom, Europas ledande leverantör av navigationslösningar, lanserar idag en ny europeisk version av TomTom RIDER— allt-i-ett navigation för motorcyklar och mopeder. Nya RIDER har en uppdaterad mjukvara med en förinstallerad karta på SD-kortet vilket möjliggör enkel navigering i hela Västeuropa.

TomTom, Europas ledande leverantör av navigationslösningar, lanserar idag en ny europeisk version av TomTom RIDER - allt-i-ett navigation för motorcyklar och mopeder. Nya RIDER har en uppdaterad mjukvara med en förinstallerad karta på SD-kortet vilket möjliggör enkel navigering i hela Västeuropa.


Den nya produkten inkluderar även flera extratjänster, exempelvis HOME, där användaren kan hantera filer, ta emot uppdateringar och planera resor. Buddies, där användaren kan se var alla vänner på vägarna befinner sig. Nya RIDER innehåller även en förinstallerad databas med en lista på vägkameror som kontinuerligt uppdateras, dock inte för Sverige ännu. Användarna får också testa TomTom Trafik & Vägförhållanden gratis i en månad.


Nytt är även att det medföljer en ny fästanordning som gör att RIDER även kan monteras enkelt i bilar. Då monteras RIDER på framrutan och efter att man pluggat in och slagit på den så kopplar den automatiskt om inställningarna till bilnavigering och användaren får tillgång till alla mjukvaror.


-Nya TomTom RIDER visar vår fortsatta beslutsamhet att producera högkvalitativa portabla navigeringsprodukter som är skapade för att tillgodose specifika behov från motorcyklister och mopedförare, säger Harold Goddijn vd för TomTom. Den utökade kartinformationen, uppdaterade mjukvaran och de nya extrafunktionerna från HOME gör att det nu blir ännu lättare att planera sin rutt.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063