23948sdkhjf

STCC-bråket fortsätter

Efter att ha sett incidenten på SVT går nu Robin Rudholm till attack mot Thed Björk. Han har svårt att glädjas åt Audiförarens seger.— Inget snack, det bara bekräftar vad vi tidigare sagt, Thed var till och med av banan fast jag fanns i vägen, säger Rudholm.

Efter att ha sett incidenten på SVT går nu Robin Rudholm till attack mot Thed Björk. Han har svårt att glädjas åt Audiförarens seger. - Inget snack, det bara bekräftar vad vi tidigare sagt, Thed var till och med av banan fast jag fanns i vägen, säger Rudholm. STCC-bråket fortsätter mellan premiärvinnaren Thed Björk och besvikne Robin Rudholm. På sista varvet kördes Robin av banan och blev stående i gruset. Björk styrde mot segerpokalen. I går visades TV-bilderna på SVT2 och efter att ha sett dem är Robins dom än hårdare. - Thed kan stå där med sitt segersmile och tycka att han gjort ett fair race. Jag tror att alla förstår att jag är den moraliske vinnaren, säger Rudholm.


Rudholms team lämnade in en protest som avslogs. - Jag är bekymrad över nivån som domarna lagt. Nu hoppas jag bara att de håller samma nivå till Karlskoga så att vi inte kommer dit och man blir utesluten för minsta lilla grej.


Thed Björk svarar lugnt på Robins attack. - Stackars Robin. Jag tror han fattar bara han får sova lie på saken, säger han. Angående TV-bilderna säger Thed: - TV visade allt som att jag kör stenhårt in i sidan på Robin. Men jag hade redan planerat omkörningen två kurvor innan. Hade jag varit i Robins situation så hade jag lugnt bromsat och försökt göra en omkörning på innern i nästa kurva.


Robin ångrar att han inte bromsade. - Hade jag bromsat så hade Thed åkt som en passagerar ut i gruset. Han är ju till och med av banan trots att jag är i vägen. Men så tänker man inte när man fightas om hundradelar.


Fighten är upptrissad, ribban är lagd. Den 28 maj möts fienderna Robin och Thed på Karlskoga. Robin har planerat sin hämnd redan. - Jag tänker köra ifrån honom på banan. Jag är än mer fokuserad, mer förberedd och kommer att vara ännu snabbare på Karlskoga. Thed kommer inte att komma i närheten.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11