23948sdkhjf

Flash utsedd till Sveriges fjärde skarpaste sportentreprenör

Tidningen Entreprenör har listat de tio intressantaste sportentreprenörerna i Sverige. På fjärdeplats, mellan Börje Salming och Martin Dahlin, presenteras STCC-stjärnan Jan Flash Nilsson.

Tidningen Entreprenör har listat de tio intressantaste sportentreprenörerna i Sverige. På fjärdeplats, mellan Börje Salming och Martin Dahlin, presenteras STCC-stjärnan Jan Flash Nilsson. - Det första jag tänkte var varför jag inte var etta, sedan när jag såg i vilket sällskap jag stod så satte jag i halsen. Det här är en stor ära, säger Flash.Tidningen Entreprenör är en tidning som ges ut av svenskt näringsliv. I det nya numret har de med en lista över Sveriges tio skarpaste sportentreprenörer. Etta ligger Gunde Svan, före Stig Strand och Börje Salming. På fjärdeplats placerar tidningen Jan Flash Nilsson. - Att bli uppmärksammad som sportentreprenör är en ära och ett bevis på att man jobbar rätt. Jag är stolt över mig själv och över svensk motorsport. Varje dag ökar motorsportens status, vi vinner hela tiden mark också affärsmässigt, säger han.Entreprenörs lista består bara av två fortfarande aktiva sportstjärnor, Annika Sörenstam och Jan 61;Flash61; Niilsson. I övrigt finns stora namn med som efter karriären antingen lånat ut sitt namn eller själv blivit starka entreprenörer. - Jag tror att en typisk entreprenör är som en humla. Den kan inte flyga men har inte fattat det riktigt så den gör det ändå. Anledningen till att vi har så många idrottsmän i Sverige som blir entreprenörer tror jag hänger ihop med tävlingsinstinkten. Att se utmaningar, säger någon till en att något är omöjligt så blir det ännu roligare att försöka genomföra det.Flash tre grundtips för att lyckas som entreprenör: - Var lojal mot sig själv och de man har runt sig - Anta utmaningar. Är något omöjligt så blir det desto roligare. - Fantisera. Tror inte att det finns en enda entreprenör som tänker realistiskt.


Tidningen Entreprenörs lista över Sveriges tio skarpaste sportentreprenörer: 1) Gunde Svan 2) Stig Strand 3) Börje Salming 4) Flash 5) Martin Dahlin 6) Pernilla Wiberg 7) Annika Sörenstam 8) Christer Majbäck 9) Thomas Fogdö 10) David Lega

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064