23948sdkhjf

Ny TIG-svets på åtta kilo

MinarcTig 180 betecknas som nästa generations TIG-svetsmaskiner. Den är konstruerad enligt samma kompakta lågviktskoncept som föregångarna Minarc MMA och MinarcMig Adaptive.

MinarcTig 180 betecknas som nästa generations TIG-svetsmaskiner. Den är konstruerad enligt samma kompakta lågviktskoncept som föregångarna Minarc MMA och MinarcMig Adaptive. Maskinen väger endast åtta kilo och dess hölje är utformat så att svetsledare och TIGbrännare kan förvaras och bäras på maskinen.


MinarcTig 180 är en 1-fas 230 V TIG/MMA-svetsmaskin med belastbarhet 180 A vid 35 procent intermittens. Maskinen kan även användas med elverk. MinarcTig är avsedd för TIG och MMA-svetsning av mjukt kolstål och rostfria stål, vilket gör den lämplig för reparations- och underhållssvetsning i många tillverkningsindustrier.


MinarcTigTM har alla standardfunktioner för TIG-svetsning, inklusive möjlighet till fjärreglering. Den har inställning för gasförströmning och gasefterströmning, upslope och downslope, HF- och kontakttändning samt elektrodtändpuls och antifrysfunktion.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078