23948sdkhjf

TomTom i nya SEAT-modeller

Från och med november kommer TomTom tillsammans med SEAT erbjuda förinstallerade TomTom GO710 i ett flertal modeller från SEAT. TomTom, Europas ledande leverantör av navigationslösningar, inleder ett europeiskt samarbete med bilmärket SEAT.

Från och med november kommer TomTom tillsammans med SEAT erbjuda förinstallerade TomTom GO710 i ett flertal modeller från SEAT.


TomTom, Europas ledande leverantör av navigationslösningar, inleder ett europeiskt samarbete med bilmärket SEAT. SEAT kommer att erbjuda TomToms navigationspacket från produktserien GO i ett flertal olika bilmodeller. Förinstallerade TomTom GO 710 kommer att vara semi-integrerad, vilket exempelvis innebär att navigatorn startar när man startar bilen, att röstinstruktionerna hörs genom bilens högtalarsystem samt att navigatorn laddas automatiskt från bilbatteriet. GO 710 kommer tillsammans med en smidig monteringsanordning fortfarande att vara portabel och flyttbar mellan bilar.


SEAT-modellerna som har möjlighet till tillvalet är SEAT Altea, SEAT Toledo, SEAT Leon samt den nya familjebilden SEAT Altea XL, som lanseras på Paris Motor Show nu i september. TomTom GO 710 kommer att vara tillgänglig i SEAT-modellerna från och med november 2006 och till en kostnad av 6 900 kronor.


- Samarbetet med SEAT kommer att förse tusentals SEAT-användare med TomToms senaste satellitnavigering och därmed hjälpa dem att navigera från A till B på ett smidigt sätt. Samarbetet visar på alla fördelar som TomTom kan ge, säger Wolfgang Reelitz, vice vd för TomToms försäljning mot bilindustrin.


- SEAT kan nu erbjuda en mängd olika navigeringsalternativ till sina kunder. Vi har en ung kundkrets och tillsammans med TomTom kommer vi att kunna erbjuda dem prisvärd navigation integrerad i bilen. Detta är naturligtvis viktigt för våra kunder som överväger navigering till bilen efter bilköpet, säger Jörn Hinrichs, marknadsföringschef på SEAT.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095