23948sdkhjf

SEAT belönades för tekniska innovationer

SEAT:s VD Erich Schmitt mottog utmärkelsen "AvD Innovationspreis 2006" som utdelas årligen av den tyska motorklubben "Automobilclub von Deutschland" (AvD). Jurypanelen valde SEAT för två tekniska lösningar som utvecklats på Martorell Technical Centre.

SEAT:s VD Erich Schmitt mottog utmärkelsen "AvD Innovationspreis 2006" som utdelas årligen av den tyska motorklubben "Automobilclub von Deutschland" (AvD). Jurypanelen valde SEAT för två tekniska lösningar som utvecklats på Martorell Technical Centre. Båda systemen förbättrar säkerheten utan att medföra ökade kostnader för kunden - den vertikala torkararmen i vindrutans sidostolpar och de strukturella förbättringar som utförts för att minska skador på fotgängare i händelse av påkörning.


Det första elementet, som har monterats på Altea, Altea XL, León och Toledo, förbättrar modellernas designkonturer och aerodynamik. Den bredare svepytan medför även en högre säkerhet.


Det andra elementet som belönades är ett resultat av SEAT:s designansträngningar för att skydda passagerare och fotgängare, i synnerhet den noggranna utvecklingen av lätt deformerbara, icke-aggressiva zoner som absorberar mycket energi i bilens front.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125