23948sdkhjf

Citroën inför servicekontrakt

Citroën gör nu bilägandet ännu tryggare genom att lansera ett servicekontrakt till sina kunder. Kunderna kan i samband med bilköpet teckna Citroëns servicekontrakt vilket innebär att Citroën för en fast månadskostnad övertar ansvaret för bilens service och underhåll.

Citroën gör nu bilägandet ännu tryggare genom att lansera ett servicekontrakt till sina kunder. Kunderna kan i samband med bilköpet teckna Citroëns servicekontrakt vilket innebär att Citroën för en fast månadskostnad övertar ansvaret för bilens service och underhåll. Detta ger kunden både trygghet, kontroll och säkerhet.


Citroën Servicekontrakt kan tecknas för en period av 24 alternativt 36 månader och för ett kilometerantal som fastställs i förväg tillsammans med kunden. I avtalet ingår samtliga servicetillfällen fram till det överenskomna kilometerantalet samt reparationer orsakade av normalt slitage. Det finns även möjlighet att teckna ett kontrakt på 36 månader i vilket det ingår en förlängd nybilsgaranti på 1 år eller upp till totalt 100 000 kilometer. Citroën Servicekontrakt gäller i de flesta länder i Europa vilket innebär att kunden vid behov kan utföra service och reparationer även utomlands. Servicekontraktet kan tecknas av både företagskunder och privatkunder.


En av de stora fördelarna med Citroën Servicekontrakt är att kunden har full kontroll över sina framtida bilkostnader som är jämnt fördelade över avtalsperioden. Detta innebär att kunden alltid vet vad underhåll och reparationer kommer att kosta under den avtalade tidsperioden och körsträckan.


Kunden kan dessutom försäkra sig om att alltid få arbetet utfört hos en auktoriserad Citroën-verkstad, av tekniska experter, samt att reparationerna utförs med Citroëns originaldelar.


Månadskostnaden för Citroën Servicekontrakt fastställs av bilmodell, körsträcka och kontraktsperiod. I kostnaden ingår ordinarie service och reparationer vid normalt slitage av t.ex. bromsar och avgassystem.


Nedan följer ett exempel på månadskostnad inklusive moms, på tre av våra mest sålda modeller, med ett kontrakt på 24 mån och en körsträcka på totalt 20 000 km:


C3 202: -/mån C4 233: -/mån C5 242: -/mån

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11