23948sdkhjf

Dekra startar upp i Sverige med tjänster för bilbranschen

Dekra bygger ut sitt europeiska nät med dotterföretag inom bilsektorn. Med Dekra Automotive AB i Sverige förfogar koncernen i Stuttgart numera över 13 företag i Europa som är aktiva inom konsulttjänster för bilbranschen.

Dekra bygger ut sitt europeiska nät med dotterföretag inom bilsektorn. Med Dekra Automotive AB i Sverige förfogar koncernen i Stuttgart numera över 13 företag i Europa som är aktiva inom konsulttjänster för bilbranschen. Det nybildade dotterföretaget börjar sin verksamhet nu i november och erbjuder sina tjänster över landet.


-Med Dekras kompetens, koncept och resurser kan vi erbjuda våra kunder ett program med tjänster som är nytt för Sverige" betonar Frank Schubert, VD för Dekra Automotive AB.


Sätet för det nya bolaget är Eskilstuna. Medarbetarna inom Dekra Automotive AB förfogar över en gedigen erfarenhet av konsulttjänster för bilbranschen och erbjuder främst importörer, återförsäljare, verkstäder och försäkringsbolag sina tjänster. Med fordonsvärderingar, revisioner av standards och bl.a. kvalitetskontroller fungerar företaget som en outsourcing partner för att effektivisera den dagliga verksamheten hos kunderna.


Frank Schubert har ambitiösa planer med det nystartade företaget.:-Vi kommer inom de närmaste åren att kunna erbjuda våra tjänster i princip över hela landet. Därmed skapar Dekra också ett antal attraktiva arbetsplatser i landet.


Om Dekra


Dekra är en internationellt utåtriktad expertorganisation, som engagerar sig inom säkerhet och kvalitet för människor i sin kontakt med teknik, miljö och mobilitet. Inom de fyra affärsområdena är ca 100 hel- och delägda företag kopplade till Dekra AG och Dekra e.V. Affärsområdena Dekra Automotive, Dekra Norisko Industrial, Dekra Personnel som Dekra International står för kvalificerade och innovativa tjänster inom områdena obligatorisk kontrollbesiktning, expertutlåtanden, konsulttjänster inom industri, certifieringar, miljö- och byggutlåtanden, utbildning, personaluthyrning, konsultverksamhet och skadereglering. Dekra är idag verksamma i 23 europeiska länder samt i USA, Brasilien, Sydafrika och Kina. Mer än 15.000 medarbetare bidrar till en årsomsättning på ca 1,2 miljarder Euro.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063