23948sdkhjf

SVT sänder STCC 2007

Sveriges Television har beslutat att fortsätta sända STCC också nästa år. Programledare och producent Johan Torén gör sin 14:e säsong av programmet "Race".— STCC bjuder på bra racing och lägger grunden för ett bra TV-program. Vi ligger i topp med tittarsiffror den tiden på kvällen, säger Torén.

Sveriges Television har beslutat att fortsätta sända STCC också nästa år. Programledare och producent Johan Torén gör sin 14:e säsong av programmet "Race". - STCC bjuder på bra racing och lägger grunden för ett bra TV-program. Vi ligger i topp med tittarsiffror den tiden på kvällen, säger Torén.


SVT2 återupptog sändningarna av STCC till detta år, efter ett uppehåll sedan 2002. Nu är det även klart att kanalen producerar och sänder svensk racings kungaklass också kommande säsong, 2007. - Det är ett oerhört hårt tryck på program som vill in på SVT och innan programtablån kan beslutas så ska det passera genom 100 nålsögon. Och att vi med STCC lyckats ta oss igenom det är naturligtvis ett kvitto på att det är bra. Det känns fantastiskt roligt, säger Torén.


Johan Torén har gjort programmet "Race" sedan 1995 och går därmed in på sin 14:e säsong. Nästa år kommer Torén att lägga mer fokus på STCC. - Vi kommer att göra om hela programmet inför nästa år. Det ska få en rejäl ansiktslyftning. Det blir mer racing, mindre prat. Vi kommer att resa runt bland teamen och fokusera mer på teknik.


För STCC betyder SVT:s fortsatta satsning en kvittens på kvalitet. - Vi är mycket glada att SVT kommer sända STCC under 2007. Det betyder att vi gjort något riktigt bra och kunnat leverera sport på toppnivå som står sig mycket bra i jämförelse med övriga idrotter, säger STCC AB:s styrelseordförande Thomas Lindskog.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063