23948sdkhjf

Nicklas Karlsson kör Chevrolet i STCC 2007

Chevrolet Sverige har nu tecknat ett avtal med STCC-föraren Nicklas Karlsson och hans team NIKA Racing som kommer att tävla för Chevrolet i STCC nästa säsong. Nicklas kommer att köra en WTCC Lacetti (2007) som köps från Ray Mallock Racing, dvs.

Chevrolet Sverige har nu tecknat ett avtal med STCC-föraren Nicklas Karlsson och hans team NIKA Racing som kommer att tävla för Chevrolet i STCC nästa säsong.


Nicklas kommer att köra en WTCC Lacetti (2007) som köps från Ray Mallock Racing, dvs. det mycket välrenommerade team som ansvarar för konstruktion, byggnation och drift av Chevrolets tävlingsbilar i WTCC. Ray Mallock Racing får också ansvaret för löpande teknisk support av Nicklas bil i STCC.


-Jag är övertygad om att det blir en spännande säsong för Chevrolet i STCC, säger Camilla Kihlberg, marknadschef för Chevrolet i Norden. Nicklas är en kompetent förare och med resurserna och det tekniska kunnandet från ett internationellt toppteam i ryggen är vi övertygade om att han kan slåss om pallplatser direkt.


Chevrolet tog senaste säsongen två heatsegrar och ett antal pallplatser med det trebilsteam som nu har tävlat två fulla säsonger i WTCC med Ray Mallock-byggda Chevrolet-bilar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078