23948sdkhjf

Volvo Truck Center i Polen inleder distributionssamarbete med Nissan Motors

Volvo Lastvagnars region Central-East Europe och Nissan Sales Eastern & Central Europe har enats om villkoren för ett samarbete. Det avser distribution av tre av Nissans modeller inom lätta kommersiella fordon via Volvo Lastvagnars återförsäljarnät i Polen och omfattar såväl fordonsförsäljning, ser..

Volvo Lastvagnars region Central-East Europe och Nissan Sales Eastern & Central Europe har enats om villkoren för ett samarbete. Det avser distribution av tre av Nissans modeller inom lätta kommersiella fordon via Volvo Lastvagnars återförsäljarnät i Polen och omfattar såväl fordonsförsäljning, service och reservdelar.


De fordonsmodeller från Nissan som kommer att erbjudas via Volvo Truck Center i Polen är en s k van - Interstar - samt två små jämnlastbilar - Cabstar och Atleon.


"Det här kommer att stärka affären för våra helägda återförsäljare, eftersom en och samma återförsäljare kommer att kunna erbjuda våra kunder ett komplett urval av fordon", säger Tom Jörning, chef över affärsregionen centrala Östeuropa på Volvo Lastvagnar. "Nissans moderna produktprogram kompletterar den totala förnyelsen av hela vårt produktprogram av FH16, FH, FM, FE och FL.


Volvo Truck Center kommer också i samverkan med Volvo Financial Services att erbjuda en säljfinansiering för de nya produkterna.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079