23948sdkhjf

Ny Volvo C30 med mp3-spelare på köpet

Volvo vill premiera kunder med audiointresse som väljer att uppgradera sin ljudanläggning till High Performance eller Premium Sound-nivå.— Vi vill pusha för det fantastiska ljud man får med en avancerad ljudanläggning i nya C30 genom att skicka med en mp3-spelare till de kunder som väljer en högni..

Volvo vill premiera kunder med audiointresse som väljer att uppgradera sin ljudanläggning till High Performance eller Premium Sound-nivå.


- Vi vill pusha för det fantastiska ljud man får med en avancerad ljudanläggning i nya C30 genom att skicka med en mp3-spelare till de kunder som väljer en högnivå-stereo, säger Kristian Abel, produktchef för Volvo C30 på Volvo Personbilar Sverige AB.


Den speciella karossen på Volvo C30 med breda dörrar och djupa sidopaneler i baksätet ger en extra dimension åt ljudet, med extremt djup och kraftfull basåtergivning.


De kunder som väljer att uppgradera sin ljudanläggning till High Performance eller Premium Sound-nivå får en silverfärgad Ipod Nano (2GB) hemskickad till sig i samband med billeveransen.


Tre audiosystemDet finns tre nivåer av ljudanläggning i en Volvo C30:* Performance - med förstärkare på 4x20 W och fyra högtalare* High Performance - med förstärkare på 4x40 W och åtta högtalare* Premium Sound - med digital klass D-förstärkare med ICE Power-teknik från Alpine, en uteffekt på 5x130 W, Dolby® Pro Logic II Surround och tio högtalare från danska Dynaudio

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078