23948sdkhjf

Premiär för nya Audi A5

Nu stiger Audi åter in i ett segment laddat med känslor: Nya Audi A5 Coupe förenar Audis hyllade designspråk och dynamiska körprestanda med karaktäristisk kvalitet och finess.

Nu stiger Audi åter in i ett segment laddat med känslor: Nya Audi A5 Coupe förenar Audis hyllade designspråk och dynamiska körprestanda med karaktäristisk kvalitet och finess. Med kraftfulla och bränslesnåla FSI- och TDI-motorer, helt nyutvecklade hjulupphängningar och en mängd innovativa detaljer har Audi A5 Coupe skapats för att vara en modern långfärdskupé i den allra bästa av traditioner.


Redan från början lanseras även Audi S5 - en extra sportig version som kompletterar den nya modellserien. En kraftfull V8-motor med FSI-teknik och 354 hk som ger S5 en dynamisk spets.


2003 visades konceptbilen Nuvolari quattro som var en försmak på Audis vision om en kraftfull och elegant formgiven kupé och när Audi A5 Coupe nu får premiär har många element från Nuvolari adopterats. Den nya kupén är en tydlig och unik förklaring om sportighet och elegans. Med en längd på 4,63 meter är Audi A5 en första klassens kupé och fyra komfortabla säten och en lastvolym på hela 455 liter gör den här bilen till en komfortabel långfärdsvagn.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062