23948sdkhjf

Mitsubishi inför Sveriges längsta garanti

Mitsubishi inleder firandet av sitt 30-årsjubileum i Sverige med att införa åtta års garanti för alla som köper en ny personbil från Mitsubishi i Sverige. Det blir Sveriges längsta garanti vid köp av en ny bil. För bilköparna innebär det fler bekymmersfria mil, ett tryggare köp och bättre andrahandsvärde. Mitsubishi Motors nya åttaåriga garanti följer bilen och gäller retroaktivt från den 1 januari 2011.
-Tack vare Mitsubishis uthålliga och pålitliga japanska kvalitet kan vi nu införa åtta års garanti för de som köper en ny Mitsubishi. Det ger alla som väljer ny bil från oss mindre krångel, större trygghet och lägre ägandekostnader genom ett högre andrahandsvärde, säger Thomas Holm, vd för Mitsubishi i Sverige.
Under 2010 ökade Mitsubishi sin försäljning i Sverige med 65 procent, vilket nästan är dubbelt så mycket som marknaden ökade med (35,6 procent). Under de två senaste åren har Mitsubishi nästan fördubblat försäljningen och ökat med 95 procent (2008-2010). Mitsubishis marknads andel är i dag 1,68 procent. Målet för 2011 är 2,2 procent och för 2012 hela 3,0 procent.
-Många av våra bästa handlare har mer än fördubblat försäljningen under 2010. Nu tar vi nästa steg för att ytterligare förstärka vår position på markanden. Genom att införa Sveriges längsta bilgaranti på åtta år hjälper återförsäljarna att öka försäljningen ännu mer under de kommande åren. Tack vare den nya garantin, den nya kompakt-crossovern ASX och elbilen i-MiEV är de mer än laddade för 2011, säger Thomas Holm, vd för Mitsubishi i Sverige.
Mitsubishis nya bilgaranti heter "8 års Mitsubishi Motors Garanti" och gäller privatpersoner och företag som köper nya personbilar från Mitsubishi från och med nu och tills vidare. Garantin gäller upp till 15 000 mil. Bilarna ska servas enligt Mitsubishis serviceprogram. Garantin gäller inte lätta lastbilar, bilar som används i yrkestrafik, som taxibilar, budbilar och körskolebilar samt bilar som används för motorsport.
Mitsubishis garantiprogram är nu ett av marknadens främsta och innefattar förutom den nya åttaåriga bilgarantin, rostskyddsgaranti på 12 år, vagnskadegaranti på 3 år och vägassistansservice på 3 år.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064