23948sdkhjf

Mekonomen fortsätter storsatsningen i Finland

Efter premiären i Helsingfors expanderar nu Mekonomen i Finland. Denna gång har turen kommit till Lahti. Nu på lördag öppnas portarna för en ny Megaenhet med både butik och verkstad. Målsättningen är att bli marknadsledande i Finland. Megaenheten ligger centralt i ett av Lahtis största handelsområden med syfte att erbjuda kunderna bästa möjliga service och tillgänglighet.

Mekonomens satsning på den finska marknaden fortsätter. Målet är att etablera femton Mekonomenenheter i Finland innan utgången av 2012 och den tredje enheten öppnar på lördag i Lahti. Med generösa öppettider och ett brett kundfokus kommer den nya Megaenheten att erbjuda innovativa och prisvärda lösningar för finska bilägare.

– Den finska marknaden har en stor potential och öppningen i Lahti är ett naturligt steg i vår offensiva satsning på Finland. Vårt helhetskoncept med både butik och verkstad fyller en lucka på den finska marknaden och vi är glada att nu kunna göra BilLivet enklare även för Lahtis bilägare, säger Nils-Erik Brattlund, Etableringschef på Mekonomen.

– Megaenheten i Lahti är både butik och verkstad och därmed blir det ett utmärkt alternativ till de märkesbundna aktörerna som idag dominerar marknaden. Mekonomen har ett unikt och omtyckt koncept som dessutom är anpassat till den moderna familjen. Bevisligen fungerar det mycket bra, säger Christer Blohm, ansvarig för Mekonomen Finland.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125