23948sdkhjf

Volkswagen Beetle – en rullande ”bagge” i guld

Lagom till filmbranschens årliga Guldbaggegala har evenemangets samarbetspartner Volkswagen tagit fram en mycket speciell version av nya generationens The Beetle: tio guldfolierade Beetle kommer att rulla omkring på Stockholms gator före och under galan.

Sedan två år tillbaka är Volkswagen en av Guldbaggegalans samarbetspartners. 2012 års gala arrangeras den 23 januari – och det är precis samtidigt som Volkswagen lanserar den nya versionen av klassikern The Beetle.

Självklart ville Volkswagen ta tillfället i akt och knyta ihop de båda klassiska företeelserna som båda har ”skalbaggekoppling” – och resultatet blev tio exemplar av Beetle i guld!

- Vi kunde bara inte missa att göra den här uppenbara kopplingen eftersom både galan och vår lansering av Beetle sammanfaller så tydligt, säger Tobias Rückert, chef för Volkswagen Stockholm.

De guldglänsande Beetlarna kommer att rulla i Stockholm med start 3 januari. Under själva galan kommer de att agera shuttleservice och skjutsa galans gäster till och från evenemanget.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078