23948sdkhjf

Picko drar igång Knutstorp Revival

Entreprenören, racerföraren, mässarrangören, teamchefen med mera, Picko Troberg, drar nu igång ett nytt projekt som ska bli ”en sjujäkla bilfest för hela familjen”. Den 23-25 maj är det dags för Knutstorp Revival. Med 300 historiska bilar från racerhistoriska klubben och danska mästerskapet, flyguppvisningar, gourmétält med champagnebar, Dödstunneförare "live", antikmässa, klubbavdelning från MHRF`s 180 klubbar, Trampcykelhistoriska klubben, Alla Stora Grabbar, (250 st) och Svenska Rallyförarklubben är inbjudna, likaså Kungen.

England har sitt Goodwood Revival, ett jätteevent med historiska biltävlingar i dagarna tre och 140 000 entusiastiska åskådare, alla klädda i 40-50-60 tals kläder.

-Vi har fångat upp idéerna från den engelska succé-evenemanget och i maj är det dags för Knutstorp Revival, säger Picko Troberg.

Det blir klädkod som på Goodwood för publik, förare, mekaniker och funktionärer. Englands bästa motorsport-speaker Ian Titchmarsch kommer också till Knutstorp.

Målet är att precis som på förlagan Goodwood Rwevival erbjuda något mer än en vanlig historisk racingtävling.

-Vi ska ha toppkockar från en rad olika restauranger som kommer att erbjuda otroligt fin mat för en billig penning. Och underhållningen kommer inte bara vara koncentrerad till de gamla bilarna på banan utan en rad aktiviteter och uppvisningar också vid sidan av, till exempel flyguppvisningar, så att hela familjen får en toppenhelg, säger Picko Troberg.

Kanske kan vi hoppas att få se de senaste åren succéman på Goodwood Revival, svenske Kenny Bräck, komma till start i den supersnabba Ford GT 40:n.

Olle Holm

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063