23948sdkhjf

Hela 270 utställare på rekordstor Automässa

Onsdagen den 15 januari öppnar branschmässan för motorbranschens servicemarknad, Automässan 2014, sina portar i Göteborg.

När mässan för fjärde gången i rad arrangeras av Svenska Mässan på uppdrag av Sveriges Bildelsgrossisters Förening (SBF) och Fordonsverkstadsutrustarna (FVU) är antalet utställare rekordstort – inte mindre än 270 stycken från 13 nationer, representerande totalt 1 000 olika varumärken kommer att möta besökarna på mässgolvet 15-18 januari.

Utställningsytan är totalt 15 100 kvadratmeter. Även detta är rekord, också om man går så långt tillbaka som till starten 1971 – aldrig tidigare har den varit så stor! Jämfört med den föregående Automässan, 2011, har två utställningsområden vidareutvecklats – dels reservdelar och utrustning för tunga fordon, dels billackering och bilskador.

- Idag är Automässan inte bara Nordens största mässa, mötes- och marknadsplats för motorbranschen, utan den är också den enda som omfattar hela servicemarknaden, förklarar Carmen Brüning, projektledare för Automässan.

När Automässan öppnar onsdag 15 januari kommer den officiella öppningsceremonin att utföras av Lars Holmqvist, tidigare vd för den europeiska samarbetsorganisationen för leverantörer av bil- och reservdelar, CLEPA.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095