23948sdkhjf

Autobutler rekryterar ny vd från Bilpriser

Efter ett år på den svenska marknaden rekryterar autobutler.se sin nya svenska vd Karl Zaar, 47 år. Zaar, tidigare försäljningschef på KVD Bilpriser AB, träder in som ny vd för Autobutler i Sverige 13 januari 2014 och kommer därmed att ansvara för en av de snabbast växande verksamheterna inom verkstadsbranschen idag.

Autobutlers nya vd har följt portalens framväxt sedan starten i Danmark 2010 och är mycket imponerad över vad verkstadsportalen hittills åstadkommit.

- Det blir oerhört stimulerande att arbeta för autobutler.se. Företaget har ju på väldigt kort tid haft en mycket fin utveckling i Sverige och samarbetar nu med över 600 verkstäder. Målet för 2014 är att nå mer än 1 200 autobutleranknutna verkstäder och det är jag övertygad om att vi kommer att nå, säger Karl Zaar till Motor-Magasinet.

Zaar, som har en gedigen branscherfarenhet, har tidigare varit affärsområdeschef för servicemarknad hos bytbil.com, Sveriges största motorsajt. Där byggde han, tillsammans med Autobutlers nuvarande försäljningschef Giovanni Fucá, under flera år upp företagets söktjänst för servicemarknaden.

-När det kommer till internet och bilverkstäder finns det fortfarande mycket kvar att göra och utvecklingsmöjligheterna är oändliga. Det blir spännande att vara med och forma marknaden genom nya koncept samtidigt som jag ser fram emot att komma in i ett ungt, dynamiskt och snabbt växande företag där allt kan ske, säger Zaar.

Med ny vd vid rodret och 6 miljoner kronor i marknadsföringsbudget 2014 satsar autobutler.se stort på att nå de privata bilägarna och därmed kunna skapa de allra bästa verkstadsförutsättningarna för ökad omsättning genom nya kunder. Med tanke på Zaars bakgrund kommer fokus även att ligga på Autobutlers nya inköpskoncept AutobutlerPLUS som lanseras under 2014. Ett koncept där Autobutler skapar bättre inköps- och samarbetsavtal för mindre verkstäder.

Karl Zaar kommer att arbeta på Autobutlers Stockholmskontor där sälj och supportavdelningen förväntas växa rejält under 2014.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063