23948sdkhjf

Glaskedjan ansluter samtliga sina verkstäder till SFVF

Samtliga verkstäder inom Glaskedjan ansluter sig till branschorganisationen SFVF ( Sveriges Fordonsverkstäders Förening) och kommer att följa branschöverenskommelsen kring reparationsvillkor.

-Vi har många gemensamma frågor som vi kommer att driva tillsammans och vi kommer samtidigt dra nytta av varandras erfarenheter och kunskaper säger Bo Ericsson, vd för SFVF. Det är ett härligt kvitto på att fler och fler vill dra nytta av våra kunskaper och höga kompetens när det gäller 100% servicemarknad, juridik, nationella och internationella nätverk. Att nu få utveckla vårt arbete och arbeta med glasfrågor känns utvecklande, avslutar Bo Ericsson.

-För oss är det självklart att våra verkstäder förbinder sig att följa de riktlinjer som branschen initierar. I och med att de flesta av Glaskedjans delägare arbetar med bilar och bilglas i synnerhet, känns det naturligt att Glaskedjan ansluter sig till en förening som arbetar och driver verkstadsfrågor. Självklart kommer det här ytterligare gynna och förbättra relationen mellan verkstad och bilägare. Vi hoppas i och med detta att vi kvalitetssäkrar glasbranschen ännu mer, säger Staffan Thorsén, vd för Glaskedjan.

-Våra kunder ska känna sig trygga när dom har valt att lämna sin bil till en Glaskedjan ansluten verkstad, vi ställer höga krav på kvalitet och servicegrad och samtliga verkstäder är redan idag Auktoriserade bilglasmästerier. Samtliga av våra verkstäder ska därför nå upp till de krav som branschöverenskommelsen verkstadens reparationsvillkor innebär, säger Thorsén.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062