23948sdkhjf

Bygger Nordens största Skoda-konceptanläggning

I februari startar etableringen av en ny Skoda-konceptanläggning i det expansiva Infracity, Upplands Väsby. Den nya anläggningen kommer att drivas av Skoda Stockholm som är en del av Din Bil Sverige AB.
Skoda fortsätter att utvecklas starkt på den svenska marknaden. Med 15.150 registrerade bilar blev 2015 det bästa året i märkets historia. Nu satsar man på fortsatt tillväxt med nya modeller och utbyggda bilhallar och verkstäder. För att möta efterfrågan i den expansiva Stockholmsregionen, inleds nyetableringen av en helt ny försäljnings- och serviceanläggning vid E4 i norra Stockholm.

Med sina 2 300 kvadratmeter kommer den nya byggnaden att bli den största fristående Skoda-anläggningen i Norden, byggd enligt Skodas helt nya koncept. Man planerar för försäljning av såväl nya som begagnade personbilar samt en helt ny serviceverkstad med sex servicetekniker.

- Vi driver redan idag fyra Skoda-anläggningar i Stockholm, så det känns fantastiskt att vi fått ansvar och möjlighet att etablera ytterligare en modern Skoda-anläggning i Stockholm, med bästa skyltläge mot E4. Med Skodas starka varumärke och nya breda produktportfölj är jag övertygad om att vi kommer att lyfta vår försäljning ytterligare, säger Jens Wetterfors, VD för Din Bil Sverige.

- Med vår nya fullserviceanläggning kompletterar vi vår Skodanärvaro i Stockholm och kan erbjuda ännu bättre service för våra kunder, säger Daniel Karlsson, chef för Skoda Stockholm.

- Stockholm är vår största marknad och när vi nu stärker vår närvaro i stadens norra delar, kommer vi närmare såväl potentiella bilköpare som kunder som behöver lämna in sin bil på service, säger Anders Bergman, chef för Skoda Sverige.

Byggstarten sker i februari och man räknar med invigning efter sommaren 2016.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063