23948sdkhjf

Klart att Autogloben kommer att arrangeras även 2018

Om två veckor arrangeras den första Autogloben i Stockholm Globe Arenas. Trots att den första regionala servicemarknadsmässan för Stockholm/Mälardalen ännu inte genomförts, kan arrangören Svenska Mässan redan meddela att Autogloben kommer att arrangeras även 2018!

- Intresset för Autogloben 3-4 februari är mycket stort, vilket innebär ungefär 100 utställare samt ett antal branschseminarier och andra sammankomster i Globe Areneas.
- Autogloben är en efterlängtad, värdefull och affärsorienterad mötesplats för hela motorbranschens servicemarknad, förklarar affärsansvariga Carmen Brüning.

- Men utan att gå händelserna i förväg om Autogloben som mötesplats, har vi redan bestämt oss för att arrangera Autogloben 31 januari- 1 februari 2018, fortsätter Carmen Brüning.

2014 fattade Svenska Mässan beslut om att strategiskt förstärka befintliga mässor i Göteborg även med regionala mötesplatser i Stockholms-/Mälardalsregionen. Autogloben är en och Resemässan i Stockholm – TUR en annan.

- Syftet med dem är att möta ett uttalat behov både från utställare och besökare om affärsdrivande mötesplatser även i Stockholm-Mälardalen, säger Ulrica Ramstedt, affärsutvecklingschef på Svenska Mässan i Göteborg.

Hon betonar den tydliga kopplingen mellan Göteborgs position som knutpunkten för fordonsindustrin respektive besöksnäringen i Norden.
- Svenska Mässan ska vara ledande som arrangör av mässor och möten inom dessa och ytterligare några områden där vi ligger i framkant, påpekar Ulrica Ramstedt.

Autogloben arrangeras 3-4 februari och i samarbete med branschorganisationerna Fordonsverkstadsutrustarna (FVU), Motorbranschens Riksförbund (MRF) och Däckspecialisternas Riksförbund (DRF).
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062