23948sdkhjf

Förenade Bil i Göteborg satsar på kvalitet med DEKRA

Förenade Bil i Göteborg AB, som är auktoriserad återförsäljare och serviceanläggning för Kia väljer DEKRA som partner för opartiska kvalitetskontroller.

- Våra framgångar med Kia innebär att vi vill försäkra oss om att våra kunder känner förtroende för oss under hela sitt bilinnehav. Då är DEKRA rätt partner för att vi ska kunna leva upp till det även inom vår servicemarknad, menar Jonas Nilsson, Servicechef Förenade Bil i Göteborg AB.
- Fler och fler serviceverkstäder inser att en neutral samarbetspartner är till stor nytta för att utveckla och säkerställa sina verksamhet inom kvalitet. Förenade Bil är en av fler Kia verkstäder som tar steget med att möta framtiden inom det området, säger Frank Schubert, vd DEKRA Quality Management AB.
DEKRA erbjuder ett antal produkter som stärker kundrelationer och teknisk kvalitet. DVK erbjuds till såväl centrala verkstadskedjor som lokala bilverkstäder. DVK innebär kvalitetskontroll av utfört verkstadsarbete, både inom den administrativa som den tekniska delen.

Bild:

Från vänster Frank Schubert, vd DEKRA Quality Management AB och Jonas Nilsson, Servicechef Förenade Bil i Göteborg AB

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093