23948sdkhjf

Preqas AB är det nya namnet på Opus Equipment

Verkstadsutrustaren Opus Equipment har bytt namn till Preqas. Namnbytet skedde den 1 juli och är en direkt följd av att man inte längre får använda namnet Opus. Sedan den 1 juli 2015 ingår företaget i Meca Scandinavia ,som i sin tur ingår i Mekonomen Group.

Företaget är välrenommerat och kan bilverkstäder. I den senaste informationen heter det bland annat: ”Vi kan bilverkstäder. Hela vägen från golvet till de tekniska lösningarna. Med lång och gedigen verkstadskunskap levererar Preqas pålitliga helhetslösningar för din bilverkstad. Självklart har vi även ett nära samarbete med kända varumärken och ledande tillverkare av tung utrustning. Vi vet också att en framgångsrik verkstad behöver kontinuerlig underhåll och service av maskiner. Lyften är verkstadens hjärta och måste alltid vara i god form. En väl fungerande utrustning och en trygg arbetsmiljö, är fundamentet din verksamhet vilar på. Därför levererar vi det också. Våra servicebilar r alltid snabbt på plats.”

Preqas AB har sitt huvudkontor i Mölndal. I sortimentet finns ett komplett produktutbud för den moderna verkstaden med världskända varumärken.  Första halvåret i år har företaget slagit nya rekord försäljningsmässigt och ser mycket positivt på framtiden.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094