23948sdkhjf

Boschs mobilitetslösningar visas på IAA 2017

Trafikstockningar, olyckor, luftförorening och klimatförändring – under bilmässan IAA presenterar Bosch flera lösningar på dagens, och framtidens, trafikrelaterade problem. 

Vägen mot en olycks-, stress- och utsläppsfri mobilitet sträcker sig längre än tillverkningen av bättre bilar. För att nå dit krävs automatisering, elektrifiering och uppkopplad teknik.

- Det handlar inte bara om att bygga bättre bilar, utan också om att ta nya grepp på konceptet mobilitet. Bosch är väl positionerande för att ta itu med såväl dagens som framtidens mobilitet, säger Dr. Volkmar Denner, ordförande i Boschs styrelse.

Några exempel på Boschs lösningar för dagens och framtidens mobilitet:

  • Bosch ligger bakom världens första förarlösa flervånings-parkeringshus, vid Mercedes-Benz-museet i Stuttgart, som öppnar i början av 2018.
  • Bosch och Daimler utvecklar det nya decenniets självkörande fordonsplattform, med förbättrade trafikflöden och ökad säkerhet som följd.
  • Boschs E-axel gör det mer tids- och kostnadseffektivt för biltillverkare att producera elbilar.
  • Med mobilitetslösningar, som e-scooter-delartjänsten Coup, effektiviserar Bosch miljövänlig framkomlighet i urbana miljöer.

 

 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078