23948sdkhjf

Vianor samarbetar med VEIDEC kring gröna verkstäder

Effektivitet, hälsa och miljö står i fokus när verkstadskedjan Vianor förlänger sitt samarbete med VEIDEC kring kemprodukter för reparation och underhåll. Den gröna inriktningen på Vianors och VEIDECs samarbete blir ännu tydligare framöver, när flera nya Green World-märkta produkter blir tillgängliga för Vianors över 110 verkstäder.

Green World är VEIDECs sortiment för avancerade kemprodukter som är framtagna för att vara effektiva, samtidigt som de är säkra för både användarens hälsa och för miljön. Deras breda användningsområden gör att man oftast kan ersätta flera andra produkter med en Green World-produkt. Det innebär säkrare arbetsplatser där man behöver göra färre kemiska riskbedömningar och kan minska på administrationen.

– Vår personal använder kemprodukter dagligen och vi väljer produkter med omsorg. Med Green World-produkter kan våra medarbetare arbeta effektivt och med hög kvalitet, samtidigt som arbetsmiljön är säker och vi kan minska vår miljöpåverkan, säger Fredrik Axelsson, servicemarknadschef på Vianor.

– Vi är stolta över att kunna förlänga och fördjupa vårt samarbete med Vianor. Green World-konceptet är en del av vår vision om den gröna verkstaden, som drivs enbart med produkter som är hållbara för människa och natur. Det känns fantastiskt att få ta ett steg mot det målet tillsammans med en aktör som har ett så starkt fokus på trygghet och säkerhet, säger Rickard Pålsson, vd på VEIDEC.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078