23948sdkhjf

Stora leverantörspriset gick till Semcon

Semcon och företagets vd Markus Granlund tilldelas Stora Leverantörs-priset 2017. Priset ges till den individ eller organisation som gynnat utvecklingen av leverantörsbranschen inom fordonsindustrin i Sverige.

– Det är en stor ära att få ta emot den här utmärkelsen. Vi har skapat en spets och en bredd i vårt erbjudande som uppskattas av våra kunder. Men viktigast är våra medarbetare som varje dag gör sitt yttersta för att driva utvecklingen framåt och skapa produkter som innebär ett större värde för användarna, säger Markus Granlund, vd och koncernchef för Semcon.

Priset delades ut under Stora Leverantörsdagen av Fordonskomponentgruppen (FKG), som är branschorganisationen för de skandinaviska leverantörerna till fordonsindustrin. Juryn bedömer allt från design, entreprenörskap, miljö och internationalisering till forskning och utveckling. Förutom Semcon var även VA Automotive och Alfdex nominerade till priset i år. Under dagen diskuterades bland annat framtida möjligheter inom autonom bilkörning och internationell handel med talare från Volvo Cars, Scania, Chalmers och Zenuity.

Semcon har samarbetat med olika aktörer inom fordonsindustrin, inom ett flertal olika områden under många år. Ett stort fokus för koncernen idag är facelifts, där de arbetar tillsammans med sina kunder kring formgivning och integrationer av ny teknik, men även inom produktinformation.

 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141