23948sdkhjf

Den svenska fordonsbranschen får sin egen Auto Awards-gala

Nästa år öppnas dörrarna för  Auto Awards 2018, som kommer att hållas för första gången i Stockholm. Auto Awards kommer hylla hela den svenska fordonbranschen vid en stor gala där vinnarna i olika kategorier kommer att presenteras. Det blir kategorier som omfattar hela fordonsbranschen från Årets verkstad, Årets Nybilssäljare, Årets produkt till olika kategorier av nya bilar och mycket mer.

Arrangörer bakom den kommande svenskaAwards-shown är Goodwill Media som under de senaste åren gjort Auto Awards i Danmark med stor framgång i hjärtat av Köpenhamn. 
I Danmark är det många av de främsta motorredaktörerna, journalister, branschorganisationer, köpmän och olika yrkesverksamma som är representerade i juryn för  Auto Awards.
I Sverige kommer det givetvis också att upprättas en mycket trovärdig och kompetent juryn bestående av 22 svenska yrkesverksamma som kommer att väljas noggrant för att bedöma de olika svenska företag och produkter som kan komma ifråga för Auto Awards.
Goodwill Media har för närvarande kontor i Danmark och på Stureplan i Stockholm. Företaget har många svenska kunder  i form av Business-to-Business Events och business-to-Consumer kampanjer som genomförts för varumärken som Mattel, Kelloggs, Steen & Strøm, Top Toy s, Ferrero Rocher, Unilever, Telia etc.
Sean Fitzgerald Coard, vd för Goodwill Media säger: 
-Med erfarenhet av planering och genomförande av den årliga Auto Awards i Danmark samt många svenska framgångar  i Sverige får mig att tro att vi kan hålla en lika respekterad, respekterad och professionellt genomförd Auto Awards för den svenska fordonsbranschen.
-Vi har fått många bevis för att den danska branschen anser att Auto Awards har bidragit till att stärka branschens image och ger stöd för arbetet i flera av Danmarks branschorganisationer, importörer, distributörer och leverantörer. Med den know-how vi som arrangör har ska vi naturligtvis göra vårt bästa för att visionen fortsätter i samma riktning i samarbete med den svenska fordonsindustrin inför den kommande svenska utgåvan av Auto Awards, säger Sean Fitzgerald Coard.
Auto Awards kommer att bli en spektakulär återkommande händelse i Sverige, där prestigefyllda statyer delas ut till det bästa av bäst. Valet av slutvinnare sker bland de nominerade med juryns röster, fordonsindustrins röster och Sveriges medborgare. De tre parternas röster viktas på följande sätt: Jury röster (50 procent), bil- och bilindustrin röster (25 procent) och publikröster (25 procent). I utvalda kategorier kommer det bara att gälla Jury (50 procent), samt bil & auto-relaterade röster (50 procent) som ger resultatet av vinnarna. Räkningen kommer att ske av ett statligt auktoriserat revisionssföretag som garanterar resultatet av de nominerade, vinnarna av de olika prestigefyllda kategorierna.
Den svenska utgåvan av Auto Awards 2018-evenemanget kommer att hållas i Stockholm och webbplatsen kommer att vara klar så att svenska Auto Awards kan börja gälla  från den 1 januari 2018.

Den här nya satsningen på den svenska fordonsbranschen får tummen upp av Bo Ericsson, vd för SFVF (Sveriges Fordonsverkstäder Förening).

-Under många år har jag saknat något i fordonsbranschen utan att kunna sätta på fingret vad, men nu har jag äntligen fått svaret. Att fordonsbranschen i Sverige får sin egna Oscarsgala är otroligt stort ,säger Bo Ericsson.

-Det här är stor och väldigt väldigt bra nyhet som lyfter vår bransch. Auto Awards kommer ge bilen, lastbilen, verkstäder och hela vår bransch det fokus som branschen förtjänar, säger Bo Ericsson. Sverige är ett litet land men vi har två starka lastbilstillverkare och en personbilstillverkare så vi förtjänar den här uppmärksamheten som Auto Awards kommer att ge, avslutar Bo Ericsson.

 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094