23948sdkhjf

Lasingoos bästa bilverkstäder 2017

Lasingoo är ett branschinitiativ med fler än 2 000 anslutna bilverkstäder över hela Sverige där bilägare kan boka olika fordonstjänster till fast pris. För andra året i rad delar Lasingoo nu med sig av data från systemet som visar vilka verkstäder i Sverige som fått högst betyg av kunderna efter utfört arbete. Efter hård konkurrens hamnar återigen Speedy Bilservice i Vällingby högst upp på listan.

 — Det känns fantastiskt, vi är så stolta och glada att allt hårt arbete vi lägger ner ger utdelning. På Speedy Bilservice mäter vi systematiskt vår kundnöjdhet varje månad. Det är viktigt att kunden får ett bra första intryck och blir sedd, men även att det är ordning och reda på verkstaden. Viktigast är dock ärlighet, det lönar sig alltid, säger Raid Gergees på Speedy Bilservice i Vällingby.

Nonny Davidsson på Lasingoo menar att det kan vara mycket värdefullt att ta del av tidigare kunders erfarenheter inför valet av bilverkstad vid till exempel reparation eller service.

— När verkstadskunder oberoende av varandra rekommenderar en verkstad på grund av medarbetarnas skicklighet och positiva kundbemötande slår det väldigt högt i nästa kunds val av bilverkstad. Med dessa omdömen förenklar vi för bilägaren och driver nya kunder till de verkstäder som utmärker sig. I arbetet med kundnöjdhet fortsätter Speedy Bilservice i Vällingby att imponera, säger Nonny Davidsson, marknadschef på Lasingoo.

För att motivera verkstäder att prioritera arbetet med kundnöjdhet skapades begreppet Stjärnverkstad, en utmärkelse för verkstäder med minst 10 omdömen där betyget når upp till ett genomsnitt om minst 4,0 av 5 stjärnor. I dagsläget finns cirka 35 Stjärnverkstäder på Lasingoo. HELA TOPPLISTAN Källa: lasingoo.seHögsta möjliga betyget är 5.

VERKSTAD

SNITTBETYG

1

Speedy Bilservice, Vällingby 

4,95

2

Kuröds Rostskyddscenter, AD Bilverkstad Uddevalla

4,88

2

Avgassystemet AB, Vallentuna

4,88

3

Sheer Motor Center, OKQ8 Bilverkstad Södertälje

4,86

4

Autoluna AB, Göteborg

4,81

5

Speedy Bilservice Nacka

4,80

6

Speedy Bilservice Högdalen

4,78

7

Petterssons Bil & Maskinservice Göteborg

4,77

8

Ulrix Bil & Diesel, Bosch Car Service Malmö

4,73

9

Jarls Bilservice, AD Bilverkstad Helsingborg

4,73

10

Mekonomen Bilverkstad Källbäcksrydsgatan, Borås

4,70

 

 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062