23948sdkhjf

Ny parkeringsvärmare för 230 V

 Eberspächer lanserar nu sin första eldrivna parkeringsvärmarlösning för 230 V, Plugtronic. Ett riktigt kraftpaket som enkelt kopplas in till 230 V och förvärmer motor snabbt och effektivt. Plugtronic är lättanvänd, lättmonterad, ger snabbvärmd kupé och isfria rutor. Plugtronic-familjen kommer i flera olika utföranden. Basic-paketen är bestyckade med traditionell kupévärmare medan Standard och Premium även har motorvärmare vilket ger varm luft från fläktutblåsen redan vid avfärd.

-Nu breddar vi vårt utbud med helt eldrivna parkeringsvärmare, säger Lars Nilsson, vd Eberspächer Skandinavien. Detta är en plug-and-play-dröm för bilisten. Bara att koppla in och njuta av en lättstartad bil, varm kupé och uppvärmd motor i alla väder.

I nya Plugtronic-familjen, som kommer i flera olika utföranden, har Eberspächer kombinerat mångårig erfarenhet med kunskap och kvalitet. Allt för att möta marknadens efterfrågan på lättanvända parkeringsvärmare anslutna till 230 V. Lars Nilsson fortsätter:

-Du ska kunna välja det som passar dig bäst. Vårt Premiumpaket är helt integrerat i bilen och du behöver inte ha en extern kupévärmare vid passagerarsidan eller synliga kablar. För de som önskar en mer traditionell lösning har vi även Standard- och Basic-paketen. Alla bestyckade med vår avancerade teknik och uppfyller våra höga kvalitetskrav.

 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11