23948sdkhjf

Ny motormässa i Malmö – Bilsport Motor Show

Äntligen är det dags för en helt ny motormässa i Malmö. Premiären sker 2-3 december. Då fylls Malmömässan med det häftigaste från Norden. Även länder som Belgien, Nederländerna, Polen och Ungern är representerade med coola byggen. Det blir kändisar, showbyggen, veteranare, tvåhjulingar och mycket mer!

Malmö och Öresundsregionen ska äntligen få en ny motormässa. Första adventshelgen, 2-3 december, öppnas dörrarna till Bilsport Motor Show. Utställningen kommer att innehålla alla typer av fordon, hela spektret. Det finns något för alla! Den 10.000 kvadratmeter stora ytan fylls med uppemot 200 fräcka fordonsbyggen, ett 15-tal klubbar och flera företag.

Lukas Kooz är en av utställarna som kommer till Malmö och tar med sig två av sina byggen som är riktiga kioskvältare. Han är en av få personer i Sveriges som gång på gång lyckas leverera showbyggen i absolut högsta klass och firar i år 20 år som bilbyggare!

Vinnaren av det prestigefyllda priset Årets bygge kommer att koras på mässan. Tidningen Bilsports redaktion har tillsammans med sina läsare plockat ut sex fantastiska byggen som visas upp på Bilsport Motor Show. Det innebär att Sveriges bästa bilar kommer till Malmö!

På mässan finns även ett stort utbud av fantastiska motorcyklar. En av dessa är Urban Tolvingers Stardust, som plockar pokaler överallt där den ställs ut.

Från Finland kommer Mika Auvinen med sin spektakulära 24-meters lastbil, kallad Lowrider. Allt på lastbilen är customiserat, lackat och polerat, ett bygge som lämnar få oberörda.

Intresset för en helt ny motormässa i Malmö har varit stort.

– Vi har fått otroligt bra respons från bilbyggarna och väldigt många fordonsägare har anmält sitt intresse för att vara med och ställa ut. Och det roliga är att väldigt många nya och ännu inte visade fordon i Sverige kommer att vara med, berättar Daniel Lindstedt, projektledare för Bilsport Motor Show.

En av dess är en VW Caddy mk 1 från Polen, som bland annat har fått en Audi V8-motor monterad på flaket. Ytterligare ett bygge är en showbil från Ungern, en Opel Combo med mittmonterad Porsche boxermotor!

Gänget bakom OijOij skapar en trendig yta på 400 kvadratmeter. Här visas de senaste och trendigaste bilarna inom stance.

Med en utställning med allt från showbilar och galna byggen till gamla klassiker och veteraner kommer många motorintresserade att fira advent på Bilsport Motor.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.065