23948sdkhjf

Nordic Telecom NTC integreras i DäckData

Compilator AB och Nordic TeleCom Oy (NTC) har skrivit under ett avtal som innebär att NTC Smart Callback integreras som en del av DäckData.

-Genom integration med DäckData kan företag inom däckbranschen bättre bemöta och serva sina kunder. Missade och hanterade samtal kommer finns tillgängliga direkt i DäckData, säger Compilators vd och ägare Anders Paulcén. Med en smart återuppringningsfunktion kan obesvarade samtal identifieras, alla kunder nås och företaget på så vis få fler affärer.

Jarkko Ruuskanen, vd på Nordic TeleCom bekräftar vinsten med att använda DäckData:

-Samarbetet med Compilator ses som en ömsesidig konkurrensfördel. Att kunna nå denna tjänst utan att behöva installera ytterligare ett mjukvaruverktyg är en verklig fördel. Kunder vill använda sitt ekomomisystem för att kunna anpassa sin dagliga affärsverksamhet till sina egna behov. Att engagera en kund i en konkurrerande miljö är väsentligt för affärsutvecklingen. Compilator erbjuder mjukvarulösningar för bil- och däckhandeln. Lösningarna inkluderar hantering av sälj och inventering, däckhotell samt administrativa funktioner som fakturering och bokföring. DäckData grundades 1995, baserat på erfarenhet från däckbranschen, och är nu den mest använda mjukvaran i däckbranschen på den Nordeuropeiska marknaden.

 

Nordic Telecom erbjuder ett telefonhanteringssystem för att ta emot obesvarade samtal. Bättre kundservice minimerar köer och berörd personal kan koncentrera sig på affärer i stället. Tjänsten är molnbaserad (SaaS) och därmed oberoende vad gäller teknologi, plattform och operatör, och kan därför enkelt integreras med existerande telefonsystem.

 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109