23948sdkhjf

Mycket stort intresse för Automessen 2018

Väl över 100 utställare har redan bekräftat sitt deltagande på norska Automessen 2018 i februari. Arrangörerna har tagit nya steg för att lyfta både nyttan och utställningsupplevelsen.

Det är bilindustrin leverantören (VMS) och Norway Trade Fairs som tillsammans organiserar mässan. Verktyg, delar och tillbehör, biltvätt utrustning för skadereparationer och rekonditionering, bilglas, däck och fälgar är bland de viktigaste kategorierna utställare kommer att visa upp. Mässan innefattar organ för både lätta och tunga fordon. Majoriteten av besökarna är branschfolk.

- Men det här är en öppen mässa, och vi är glada över att det också kommer många som bara har ett stort intresse för bilen och bilinnehav. Det ger spännande möten och positiva impulser för både proffs och andra besökare, säger Arild Hansen, vd för ABL.

Automessen 2018 blir den 14:e i ordningen. Förra gången den arrangerades besöktes den av cirka 10 000 personer. Nytt den här gången är ett närmare samarbete med Norge-mässor och därmed en utökade möjligheter för att förbereda och genomföra evenemanget.

- Bland de nyheter vi tror kommer att glädja många besökare är annars en speciell "fan gate", där bilklubbar kommer att visa upp sig och sina fordon, säger Hansen.

En undersökning efter den föregående utställningen 2015 visade att nio av tio utställare träffade representanter för sina viktigaste målgrupper och fick nya affärskontakter. Tre fjärdedelar fann showen så bra att de ville delta nästa gång.

En mätning bland besökarna visade att mer än 20 procent kom för att hitta nya leverantörer och länkar. 13 procent tecknade också nya avtal under mässan. Tre fjärdedelar kom för att göra inköp och för att träffa sina befintliga leverantörer.

Förutom utställningarna erbjuder Automessen 2018 på ett omfattande program av seminarier i samarbete med Norges Bilbransjforbund  , en speciell tungfordons-konferens och en  "mekaniker-kväll" med Jan-Erik Larssen.

- Seminarierna var välbesökta under 2015. Teknik, kunskap, inspiration och yrkeskunnande är nyckelorden för programmet, säger Arild Hansen.

Automessen 2018 hålls på norska mässan i Lillestrøm onsdag 7 till lördag 10 februari 2018. Öppettiderna är 10:00 till 18:00 de första tre dagarna och från 10:00 till 17:00 sista dagen.

Bildtext

 

10 000 besökare kom till Automessen 2015. Med fler utställare och många nya inslag hoppas arrangörerna på ännu fler besökare i februari 2018. (Foto: ABL)

 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109