23948sdkhjf

Årets Mekonomen-mekaniker 2017 är utsedd

Bilal Mouhib utsågs till Årets mekaniker när nordens ledande bilverkstadskedja delade ut priset under Mekonomen Group Award den 23 november. Bilal kom till Sverige för bara två år sedan och har på kort tid lämnat ett stort avtryck.

– Jag är jätteglad, det känns på riktigt jättefint. För mig är det viktigast att kunderna är glada och nöjda, säger Bilal Mouhib efter utnämningen som Årets mekaniker 2017.

Bilal kom till Sverige 2015 och har på kort tid lärt sig det svenska språket och acklimatiserat sig till arbetslivet på Speedy Bilservice i Huddinge. Bilal har påverkat hela verkstaden med sin positiva anda, hjärtliga bemötande och engagemang.

– Bilal har både en stor teknisk kompetens och stort slutkundsfokus. Han har med envishet, hårt arbete och engagemang utvecklats på ett mycket imponerande sätt och är en stor tillgång för företaget. Den största utmaningen för vår bransch är bristen på mekaniker. Vi är glada över att vi attraherar duktiga personer som Bilal och hans nära 10 000 kollegor till koncernens verkstäder, säger Pehr Oscarsson, vd och koncernchef för Mekonomen Group.

Mekonomen Group Award är ett årligt event som hyllar koncernens hjältar. De nominerade till koncernpriset Årets mekaniker var mekaniker från alla Mekonomen Groups verkstäder i Norden.

 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079