23948sdkhjf

Regeringsföreträdare får lektion i Praktisk Verkstad i julklapp

Sveriges Fordonsverkstäders Förenings (SFVF) och Verkstadsföretagarnas julklapp till Gymnasie & Skolminister Anna Ekström och Statsrådet Erik Nilsson blir en lektion i Praktisk verkstad!

-Den tekniska utvecklingen går allt snabbare och få förstår att det pågår en tyst revolution på fordonsverkstäder, säger Bo Ericsson vd för SFVF och ordförande i Verkstadsföretagarna.

SFVF och Verkstadsföretagarna som arbetar ständigt med den tekniska utveckling vet också vilka krav som ställs på nyanställda.

-Vi sitter med i lokala, regionala och nationella programrådet och hör ständigt från våra medlemmar om hur svårt det är att hitta nya medarbetare säger Benny Wallin utbildningsansvarig på Verkstadsföretagarna.

-Lång erfarenhet av verkstadsbranschen för lätta och tunga fordon i kombination med att dagligen möta den nya tekniken i ARN, Försäkringsnämnden, Tingsrätter, referensgruppen om autonoma bilar o s v gör att SFVF och Verkstadsföretagarna är mycket lämpade att informera myndigheter, verk mfl, säger Bo Ericsson.

-Därför är det med stor glädje som vi nu bjuder in Anna Hedström och Erik Nilsson till en lektion och för att ge en inblick i vår vardag när det passar dem bäst. Självklart får andra ministrar och deras medarbetare också följa eller boka en personlig lektion i Praktisk verkstad med mig, säger Bo Ericsson.

Det är få fordonsförare som läser hela instruktionsboken, få föräldrar känner till den tysta revolutionen som pågår därför känns det naturligt för SFVF/Verkstadsföretagarna att få ge ytterligare en minister samma information, speciellt vår Gymnasie & Skolminister. Ett flertal domare, beredningsjurister och ledamöter i ARN, Hallå konsument, Konsumentverket och Konsumentvägledare har också fått en lektion i Praktisk Verkstad.

 

 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062