23948sdkhjf

Kunder köar för prenumeration på nya Polestar 1

Polestar, det nya elektrifierade prestandamärket från Volvo Cars, har avslöjat de första lanseringsmarknaderna för företagets första bil, Polestar 1. Avslöjandet kommer efter Polestars framgångsrika lansering i oktober som fått kunder att köa till det nya prenumerationsupplägget för Polestar 1 där antalet intresseanmälningar överträffar de inledande produktionsplanerna, något som bekräftar bilen hos både prestanda- och el-bilsentusiaster.

De första marknaderna där Polestar kommer att öppna ett Polestar Space – en anläggning där kunderna fysiskt kan interagera med varumärket – kommer att bli Kina, USA, Tyskland, Sverige, Norge och Nederländerna. Dessa Polestar Spaces förväntas öppna mitten 2019 och länderna har valts, delvis, på grund av den initiala kundefterfrågan. Fler marknader kommer att introduceras och bekräftas senare.

Under lanseringsdagen i oktober registrerade en kund i minuten sitt intresse att bli en av de första att ta emot en Polestar 1 med den helt nya prenumerationsmodellen. Intresseanmälningarna gjordes via www.polestar.com och dessa kommer att konverteras till beställningar när orderböckerna öppnar för Polestar 1 tidigt 2018.

Polestar 1 och samtliga framtida Polestar-bilar kommer att erbjudas med den nya prenumerationsmodellen. Den månatliga betalningen som är all inclusive och utan deposition erbjuder ett problemfritt användande och täcker försäkring, värdeminskning samt hämtnings- och lämnings-service, plus olika on demand-förmåner vid behov.

Polestar 1, den första bilen med Polestar-märket på huven, är en 2+2 Grand Touring Coupé med en 600-hästkrafters Electric Performance Hybrid-drivlina som samtidigt har en räckvidd på 15 mil med ren elektrisk kraft – den längsta räckvidden på el av samtliga hybrider i världen.

 

Produktion av Polestar 1 startar mitten 2019 i det toppmoderna Polestar Production Centre i Chengdu, Kina, vars konstruktion redan startats.

 

 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062