23948sdkhjf

Bosch Car Service blir stödmedlem i SFVF

Bosch Car Service går in som stödmedlem i Sveriges Fordonsverkstäders Förening med omedelbar verkan. Initiativet innebär att Bosch Car Service visar att man stöder SFVFs arbete till 100%.

- Vi ser positivt på att dialogen i vår bransch har bidragit till att våra verkstäder är ansluta till SFVF. Det är ett naturligt steg för oss på Bosch Car Service att ansluta oss som stödmedlem i SFVF och visa att vi är föregångsmän för våra verkstäder. Vårt initiativ att ansluta oss till SFVF kommer att underlätta kommunikationen mellan bilägarna, våra verkstäder och oss nu när Godkänd Bilverkstad införs vilket gynnar alla parter”, säger Lars Dahlin, kedjechef Bosch Car Service.

- Att SFVFs arbete leder till att Bosch Car Service som många andra företag, organisationer och kedjor vill ansluta sig som stödmedlem visar att vi gör branschnytta. Ju fler som är med i SFVF, desto större trygghet för bilägaren och verkstäder i kombination med Godkänd Bilverkstad. Det här är ytterligare ett kvitto på att SFVF gör nytta säger Bo Ericsson vd för SFVF.

- Sveriges Fordonsverkstäders Förening har på många sätt visat att en bra verkstadsförening behövs. Att vi också får ta del av SFVF:s övriga erbjudanden för att öka kompetens och medvetenhet om utvecklingen i branschen ytterligare, ligger helt i linje med Bosch Car Service fokus på kvalitet, säger Lars Dahlin, Bosch Car Service.

 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062