23948sdkhjf

Nya generationens DäckData lanseras på Autogloben nästa vecka

Med snabbskifte, utskick via SMS/e-mail och dynamisk inkallning blir Däckhotellet mer effektivt. I Ordermodulen presenteras det egna, filialernas och leverantörers lager i en och samma bild. Den nya Kalenderns köhantering och delade kalendrar innebär större frihet. Nästa generations Däckdata lanseras på Autogloben 31/1–1/2 2018 och innehåller många nyheter:

DäckData från Compilator är det kompletta systemet som hanterar däckaffären genom hela kedjan. Systemet är flexibelt och skalbart och kan anpassas efter olika anläggningars behov: Här finns väl beprövade standardlösningar och specialanpassade lösningar för både fristående verkstäder och stora, internationella kedjor. Nu med ännu bättre integration med andra system.

Allt kortare skiftesperioder, växande däckhotell och kunder som själva vill bestämma tid för hjulskifte har varit fokus för nästa generations däckhotell. DäckData optimerar hela tiden att du får ett jämnt flöde i verkstaden och frihet för kunder att boka och boka om.

En helt ny ordermodul ger snabba prisuppgifter samt enkel kontant- och fakturahantering. Det är nu ännu smidigare att räkna på kompletta hjul och söka rätt däck och fälg. En översikt i samma bild ger snabb status på det egna och andras filialer, samt på leverantörernas lager.

Den nya kalendern förenklar arbetet. Kunderna kan själva boka online enligt uppsatta regler, och systemet uppdateras sedan automatiskt efter ombokningarna. Påminnelser skickas enkelt ut dagen innan via mail, och via SMS timmen innan bokad tid.

Drop-in-kunder hanteras via kö-funktionen, och jobben kan fördelas automatiskt. För att göra ännu enklare är order och däckhotell sammanlänkat med kalendern. En kund som beställer däck eller har bokat tid i däckhotellet dyker direkt upp i kalendern och visar när jobbet är utfört och om kunden redan betalt. Kalendern kan enkelt delas med andra om du har flera filialer eller vill använda hjälp av exempelvis ett callcenter.

Nya Däckdata innehåller en mängd nya funktioner som man  kommer att ha nytta av varje dag. Lika pålitlig och enkel att använda som alltid – nu bara ännu bättre.

  • Däckhotell
  • Godkänt kassaregister
  • Reskontra och bokföring
  • Leverantörsprislistor
  • Tidbok med SMS

 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.113