23948sdkhjf

Total Nordic inleder samarbete med Mitsubishi Motors Sverige

I slutet av 2017 blev det klart att ett samarbete på lokal nivå har avtalats mellan Total Nordic och Mitsubishi Motors Sverige.

-Vi är oerhört glada över att inleda ett samarbete med Mitsubishi Motors Sverige. Detta samarbete har stor potential och vi ser fram emot att arbeta tillsammans med Mitsubishi Motors Sverige, säger Franck Maurin, vd Total Nordic.

-Vi är mycket nöjda med vårt nya samarbete med Total Nordic i Sverige. Vårt mål är att tillsammans öka vår närvaro hos våra gemensamma samarbetspartners som är de auktoriserade Mitsubishiverkstäderna. Tillsammans med Total Nordic kommer vi att genomföra marknadsaktiviteter som fokuserar på våra gemensamma kunder säger Patrik Jansson Servicemarknadschef på Mitsubishi Motors Sverige (MMC Bilar Sverige AB).

Det nya samarbetsavtalet mellan Total Nordic och Mitsubishi innebär att återförsäljare och verkstäder inom Mitsubishis servicenätverk kommer vara i fokus. Representanter från Total Nordic kommer att finnas på plats för support informationsutbyte och utbildning. Detta skall bidra till utveckling för såväl återförsäljare och verkstäder som Total Nordic.

Total Nordic och Mitsubishi Motors Sverige kommer tillsammans genomföra aktiviteter som ska gynna tillväxten för såväl Mitsubishi som Total. Dessa aktiviteter ska ha som mål att inkludera och främja samtliga verkstäder och återförsäljare inom Mitsubishis servicenätverk.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11