23948sdkhjf

Imorgon öppnar branschmässan Autogloben

Onsdag och torsdag den 31 jan – 1 feb på Globen i Stockholm tas ett samlat grepp för att förbereda branschen inför morgondagen och skapa möjligheter för den moderna verkstaden. Här kan besökarna se, upptäcka och uppdatera sig inom det senaste inom verkstadsutrustning, tillbehör, reservdelar och tillhörande stödsystem/tjänster för motorbranschens service- och eftermarknad.

Över 70 utställare kommer att finnas på plats för att visa det absolut senaste för branschen.

Dessutom ett seminarieprogram där besökarna helt kostnadsfritt får veta mer om bland annat framtida drivlinor, branschens kompetensförsörjning, framtidens däck, godkänd bilverkstad och framtidens lackverkstäder. Här kan man också fördjupa sig i vilken utbildning personalen behöver och de utmaningar verkstäderna har som hanterar ett eller flera varumärken.

– Branschen genomgår ständigt en teknikförändring, men den kanske ligger mitt i den största förändringen någonsin, säger Patrik Resmalm, ordförande för FVU. Omställningen mot elbilar, självkörande bilar, mer avancerade system i bilarna som kommunicerar med omvärlden på nya sätt. Detta ställer nya krav på bilverkstäderna, så det gäller att ständigt vidareutbilda sig för att hänga med. För den fria eftermarknaden så kommer införandet av Godkänd Bilverkstad bland annat att innebära att bilverkstäderna måste ha fullständig koll på sin utrustning, att den är rätt installerad, att personalen är utbildad på den och att utrustningen är kalibrerad enligt sina föreskrifter.

Mässgolvet bjuder även på de senaste produkterna och lösningarna samt marknadens Best Deals, endast för besökarna.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078