23948sdkhjf

Automessen 2018 i Norge

Onsdag 7 februari öppnade Automessen 2018, som hålls i den norska mässan i Lillestrøm. Utställningen samlar tusentals intresserad av bilar och industrin, och hålls vart tredje år. Den här gången kommer det att finnas ett rekordstort antal utställare. 160 företag kommer att presentera utrustning nyheter i delar och tillbehör, verkstadsutrustning, bilvårdsprodukter, skadereparationer och målning. Nytt för i år är också en "entusiast street", som gör av bil klubbar kommer att visa sina färdigheter och intresse för motorsporten kan blomstra.

Förutom utställningarna erbjuder Automessen 2018 på en bred programinnehåll. Öppning seminarium på onsdag kl 11,00-14,00 anordnas i samarbete med det norska Motor Trade Association, och kommer att sätta fokus på ny teknik, underhåll och branschens miljöutmaningar. Den säger bland annat återvinning avvecklas fordon, däck och batterier på dagordningen. Den gröna skiftet har nått branschen med full kraft, och det handlar inte bara om övergången till el- och hybridmotorer, men lika mycket om miljö underhåll av den totala flottan. Högtalarna kommer från bland annat NPRA, informationrådet för vägtrafik, miljöorganisationen Zero och det privata näringslivet. Dessutom transportministern Ketil Solvik-Olsen att utarbeta perspektiv för den framtida utvecklingen.

En särskild konferens om tunga fordon finns också på schemat. Torsdag 8.februar vid 11,00-15,00

Bland program nyheterna är annars en "mekaniker-kväll" med kända bil- och motorprofiler som Jan-Erik Larssen, André Villa och Tommy Rustad och sina egna program till studenter i den 10: e klass och gymnasieskolor inom bilindustrin trades.

Utställningen pågår fram till lördag 10 feb. Öppettiderna är 10:00 till 18:00 de första tre dagarna och från 10:00 till 17:00 balansdagen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064