23948sdkhjf

Verkstadsportalen Autobutler investerar miljoner på den svenska marknaden

Av Flemming Haslund Motormagasinet Danmark

Den danska verkstadsportalen Autobutler ser stora möjligheter på den svenska marknaden och anser att Sverige  har potential att bli portalens största. Därför var Autobutlers monter den största på mässan Autogloben i Stockholm

-Ja, det går bra i Sverige för autobutler.dk/autobutler.se, som fått bra fotfäste på marknaden. Vi är nu i full gång med att få med fler verkstäder, säger presschefen Jan Sturm.

-Vi har för närvarande 240 godkända verkstäder i Sverige, men vår kundtillgång innebär att vi nu letar efter fler verkstäder, förklarar Jan Sturm. Han påpekar att danska verkstäder och bilägare ligger långt före svenskarna när det gäller digitalisering, men nu börjar vi se samma utveckling som i Danmark i länderna runt omkring oss.

-Danske verkstäder kan vara stolta över att de har bidragit till digital utveckling. Det är deras erfarenheter vi nu tar med oss till bland annat Sverige, säger Jan Sturm.

Under de kommande åren förväntas verkstadsportalen investera miljonbelopp för att utvidga närvaron på marknaden i Sverige.

Resultatet av utställningen i Stockholm betecknar Jan Sturm som bra. Autobutler hade avslutat med totalt 15 nya avtal med svenska verkstäder.

-Men vi måste ha många fler, säger Sturm. Autobutler har nu en lista över 120 potentiella verkstäder med sig efter Autogloben för vidare arbete.

 

 

 

 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079