23948sdkhjf

Uppgradering av MINI Connected

Från och med mars 2018 kommer alla nya MINI-modeller att ha möjligheten till inbyggt 4G SIM-kort som tillval. Detta innebär att nya digitala tjänster erbjuds på 43 marknader över hela världen. Uppgraderingen gör det möjligt för MINI-ägare att komma åt en digital värld av personliga tjänster som gör att den dagliga rörligheten och planeringen blir ännu enklare.

De första modellerna med denna nya anslutningsmöjlighet är den nya MINI 3-dörrar, nya MINI 5-dörrar och nya MINI Cabrio. Det innebär att de befintliga funktionerna, som Intelligent Emergency Call and Teleservices, kommer att utökas med nya tjänster, inklusive Concierge Service, trafikinformation i realtid med kartuppdateringar och MINI Online.

Med tillvalet 4G-SIM-kortet och en uppdatering för MINI Connected-appen får kunderna tillgång till en mängd nya digitala tjänster från och med mars 2018. Dessa inkluderar meddelanden om Tid till avresa, Skicka till bil (import av resmål från en smartphone till bilen), fjärrtjänster (t.ex. för att låsa bilens dörrar från en smartphone) och - i elektrifierade MINI-modeller - en laddningstimer, sökfunktion för laddstationer och personlig status på hur effektivt du kör.

Den nya MINI Concierge-tjänsten är också en utmärkt assistent när du är på resande fot. Conciergen kan kontaktas per telefon dygnet runt för att få information och adressdata till föraren, utforska anslutningar samt erbjuda praktiska tips under resan. Paletten av anslutningsmöjligheter i MINI avrundas av Apple CarPlay (redan tillgänglig).

De nya MINI Connected-tjänsterna erbjuds som tre paket: Connected Media, Connected Navigation och Connected Navigation Plus. När de används tillsammans med MINI Connected app på en smartphone skapar de tillgång till en mängd digitala tjänster både i och utanför bilen.

Detta gör att MINI är den första bilproducenten i det kompakta segmentet som erbjuder ett så brett urval av (digitala) tjänster.

 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.065