23948sdkhjf

Ökat intresse för premiumhusbilar

 Den 15-18 januari pågår Caravan Stockholm på Kistamässan. Mässan är en mötesplats för de som är nyfikna på den mobila livsstilen och intresserade av husvagn, husbil och camping. I monter A:29 finns utställaren Morelo som tillverkar premiumhusbilar och på mässan premiärvisas en helt ny och mer kompakt modell av lyxiga Morelo Empire Liner.

– Vi har många kunder som efterfrågat den här nya och kompaktare modellen av husbilen Empire Liner, säger Robin Falkenhem, försäljningsansvarig för Morelo Sweden.

På Caravan Stockholm som äger rum på Kista Mässan 15–18 februari blir det Sverigepremiär.

 Nio och en halv meter lång, en vikt på 7,5 ton. Att jämföra med elva meter och 15 ton.

– Morelo har tagit fram en mer kompakt modell av Empire Liner. Vi vet att det finns en stor efterfrågan på en mindre variant av och som är lättare att hantera exempelvis i samband med parkering. Självklart med samma utrustning, detaljer och allt annat som hör till. Det ska bli oerhört spännande att för första gången presentera den helt nyproducerade modellen på Kista-mässan, säger Robin Falkenhem.

 Precis som i den större modellen finns alla bekvämligheter att tillgå i en av världens mest exklusiva husbilar. Luftfjädrade stolar, navigationssystem, design, komfort, fullt utrustat kök, badrum som skapar en känsla av spa, panoramafönster och allt annat som ska ingå för en resa och ett boende av högsta klass.

 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079