23948sdkhjf

Greater Than förstärker och anställer två från försäkringsbranschen

Anna-Karin Hedlund och Patrik Lundholm från Moderna Försäkringar anställs som Product Manager respektive Business Manager hos Greater Than. Båda har stor erfarenhet från försäkringsbranschen och kommer bidra till företagets fortsatta arbete om att erbjuda användar- och AI-baserade bilförsäkringar till globala försäkringsbolag.

Greater Than förstärker sin stab genom att anställa ytterligare två personer med stor erfarenhet från försäkringsbranschen, Anna-Karin Hedlund och Patrik Lundholm. Båda kommer närmast från Moderna Försäkringar, tillsammans har de över 20 års erfarenhet av att jobba med försäkringar.

– Anna-Karin och Patrik kommer att bidra med stor kompetens till vårt team. De sitter på många år av erfarenhet inom försäkringar och det behövs för att vi ska kunna nå vårt mål om att ta en ledande ställning inom Insurtech. Jag välkomnar de båda varmt och vet att de kommer lyfta Greater Than ännu högre, säger Liselott Johansson, vd Greater Than. 

Anna-Karin Hedlund kommer närmast från en roll som chef över Project Management Office på Moderna Försäkringar där hon ansvarade över projekt och färdigställande av produkter. Anna-Karin var med från grunden och tog fram konceptet Enerfy – Försäkring med Moderna och Moderna Smart Flex, som båda grundas på Greater Thans egenutvecklade teknikplattform Enerfy. Hon kommer att projektleda Greater Thans produkter i en internationell expansionsfas.

– Det känns väldigt roligt att börja arbeta på Greater Than då jag engageras av projekt där teknik och digitalisering står i fokus. Jag har förståelse för komplexiteten från båda sidor av ett samarbete mellan teknikbolag och försäkringsbolag vilket kommer bidra till en lyckad internationell expansion.

Patrik Lundholm har haft flertalet roller på Moderna Försäkringar, senast som chef över webb och digitalisering. Han har även arbetat med affärsutveckling, försäljning och partnersamarbeten. Han kommer, med stor erfarenhet inom affärer, att ansvara för Greater Thans fortsatta samarbetsframgångar med globala försäkringsbolag.

– Greater Than är det bolag som ligger i den absoluta framkanten inom Insurtech och deras AI-teknik är unik. Jag är övertygad om att Greater Than är ett av de bolag som kommer att förändra branschen från grunden och det känns väldigt roligt att vara delaktig i den spännande resan som bolaget har framför sig.

Både Anna-Karin Hedlund och Patrik Lundholm har inlett sina anställningar hos Greater Than. 

 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078