23948sdkhjf

Mello-stjärnan Mendez i samarbete med ABS Wheels

Under det tidiga 2000-talet var Méndez, som egentligen heter Leopoldo Jorge Méndez Alcayaga, en av Sveriges största artister. 2002 kom han tvåa i Melodifestivalen med bidraget ”Adrenaline”.

Nu – 15 år senare – gör Méndez comeback i Melodifestivalen med låten Everyday.

Bortsett från den goda framgången har ABS Wheels inlett ett samarbete med Méndez, tidigare känd som DJ Méndez. Samarbetet innebär att han blir frontfigur för ABS Wheels exklusivare fälgsortiment. Méndez kommer att åka omkring med Flow Fordge fälgar och representera framtidens gjutna aluminiumfälgar. Dessa fälgar väger upp till 50% mindre än en vanlig fälg och är samtidigt robustare.

– Det här är fantastiskt, vi är otroligt glada över att få samarbeta med en artist som Méndez. Han har en cool och inspirerande energi, säger ABS Wheels vd, Andie Lahdo.

Méndez som själv gillar bilar har valt fälgen ABSF22. En konkav och djup fälg med häftiga racingekrar. Samarbetet träder i kraft 2018-02-25 och kommer att pågå fram tills det är dags att byta till sommardäck.

– Det här blir lärorikt och en ny typ av marknadsföring för oss. Det är första gången vi samarbetar med en så här stor kändis. Han är ju både känd i Sverige och Sydamerika, berättar ABS Wheels Marknadschef, Jorge Castro.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062