23948sdkhjf

Bilia i Borås i nya lokaler

Två showroom och en egen våning för begagnat. Det får Bilias BMW- och Mini-försäljning i Borås när man nu flyttat in i större och modernare lokaler.

Vi hade kunnat expandera i den tidigare lokalen, men nu fick vi chansen att förverkliga en lång önskelista, säger Jimmie Knutsson, försäljningschef för Bilias nya anläggning i Borås om flytten till de drygt 5000 kvadratmeter stora och nya lokalerna.

Bilias nya anläggning, som säljer BMW och Mini, låg tidigare i lokaler i Viared några kilometer väster om Borås centrum och efter flytten har man hamnat alldeles intill Riksväg 40 och trafikplats Nabbamotet.

I de nya lokalerna har begagnatförsäljningen, som domineras av BMW och Mini, fått ett eget våningsplan.

Förutom förbättrade möjligheter att visa upp sammanlagt 20-talet modeller så får man med den nya anläggningen ett bättre logistiskt flöde för att kunna ta hand om service, reparationer och däckbyten. Exempelvis finns det i den nya anläggningen en mindre mottagningshall i anslutning till entrén för en första inspektion om en bil behöver åtgärdas på något sätt. Tidigare fick det arbetsmomentet göras utomhus.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063